Boekhouding 2018-02-06T10:16:31+00:00

Boekhouding

Een goede boekhouding levert je geld op!

Je bent als ondernemer wettelijke verplicht de administratie bij te houden. Het bijhouden van een goede boekhouding is dus niet alleen van belang voor je eigen bedrijfsvoering, maar ook voor de aangiftes. Laat ons jouw werk uit handen nemen, zodat jij tijd overhoudt voor het ondernemen. Waarschijnlijk stel je jezelf nu de volgende vraag. Waarom zou je óns moeten inschakelen in plaats van gewoon de boekhouder of de accountant?

Wij kunnen meer voor je betekenen dan de boekhouder

Wij kijken naar de mens achter de ondernemer. Bij ons ben je geen nummer, maar krijg je op maat advies. Niet alleen zijn we gespecialiseerd in het boekhouden, maar zijn bovendien ook bekend met het ondernemen zelf! Door inzicht te hebben in de financiële stromen binnen jouw onderneming kunnen wij specifieke begeleiding bieden. Zo kun jij als ondernemer gerichte stappen zetten. Veel boekhouders geven adviezen als: ‘er dient meer omzet gedraaid te worden’ of ‘zorg dat de kosten niet te hoog uitvallen’. Cliché uitspraken die je zelf ook wel kan bedenken! Iedere ondernemer wil immers meer omzet draaien en vooral ook de kosten laag houden! De vraag is echter hoe? En dáár kunnen wij van meerwaarde zijn voor jou als kleine ondernemer! Denk hierbij aan advies en ondersteuning bij de inzet van promotie- en presentatieactiviteiten, acquisitie, en social media service. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat je geen extra onnodige kosten maakt. Zie hierover ook onze juridische ondersteuning.

De accountant is weggegooid geld

Hier kunnen we heel kort over zijn. Een accountant is eigenlijk vooral bedoeld voor middelgrote en grote bedrijven. Een accountant is tenslotte specifiek opgeleid voor controlewerkzaamheden. Maak je als klein bedrijf gebruik van een accountant voor de boekhouding? Dan ben je waarschijnlijk teveel aan het betalen. Denk daarbij aan werkzaamheden die niet eens verplicht zijn voor de kleine ondernemer, zoals het opstellen van een jaarrekening. Voorkom dat er prijzen in rekening worden gebracht die niet in verhouding staan tot het aan jou geleverde werk! Dat zou zonde zijn!

Het hebben van een accountant als kleine ondernemer is weggegooid geld!

Zelf de boekhouding doen?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen zélf aan de slag te gaan met de boekhouding. Veel, vooral startende, ondernemers willen liever zoveel mogelijk kosten besparen. Je wilt namelijk je geld vooral in je onderneming steken. Als gevolg besluit je de boekhouding zelf te doen. Er zijn diverse boekhoudprogramma’s voor de kleine ondernemer. Speciaal voor de eenmanszaak en zzp’er, adviseren wij het boekhoudprogramma Acumulus. Twijfel je of je de boekhouding zelf kunt doen met behulp van een programma? Probeer Acumulus gratis en vrijblijvend uit voor 30 dagen. Klik op de knop hieronder om doorverwezen te worden.

De boekhouding aan ons uitbesteden? Wij bieden de volgende boekhoudpakketten aan:

Boekhoudpakket 1 (ZZP'er / Eenmanszaak)
€ 84,95 p/mnd
GRATIS intake gesprek
GRATIS het boek 'ondernemen is net reizen'
Onbeperkt contact per telefoon of mail
Aangiftes Omzetbelasting
Aangifte Inkomstenbelasting
Fiscale Jaarrekening
Correspondentie met de Belastingdienst
 
Boekhoudpakket 2 (BV)
€ 139,95 p/mnd
GRATIS intake gesprek
GRATIS het boek 'ondernemen is net reizen'
Onbeperkt contact per telefoon of mail
Aangiftes Omzetbelasting
Aangifte Inkomstenbelasting
Aangifte Vennootschapbelasting
Deponeren Publicatiestukken
Fiscale Jaarrekening

Het boek ‘Ondernemen is net reizen

Bepaal en bereik je doelen in zes stappen met Oscar Bulthuis’ praktische en heldere strategie. Een boek dat geschreven is voor ondernemers en ZZP’ers. Dit boek zorgt voor het omzetten van je dromen in heldere ondernemersdoelen. Een must have! Vanwege de heldere schrijfstijl is dit boek ook geschikt voor kleine ondernemers die niet zo van lezen houden! Krijg dit boek GRATIS bij je boekhoudpakket!

Wij zijn er om jouw onderneming een boost te geven!

Kleine ondernemingen laten excelleren door interventies op het gebied van proces, product & dienstverlening.

Laten We Beginnen!