Extra Diensten 2017-11-21T10:22:12+00:00

Extra Diensten

Extra diensten en producten

Wij van BetterSupport zijn continu op zoek naar vernieuwingen, handige tools en support die wij graag met onze klanten willen delen.
Als kleine ondernemer of ZZP’er kun je bij ons terecht voor zaken betreffende boekhouding, juridische ondersteuning, acquisitie en promotie. Onze overige diensten en producten, de extra diensten, waar je ook enorm veel van kan profiteren, zijn op deze pagina geplaatst.

Krijg hulp voor al je technologische problemen, Wij bieden IT-oplossingen op maat voor jouw bedrijf.

MS Office 2017

Als ondernemer is het gebruik maken van een degelijk kantoorsoftwarepakket erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet hebben dat je van de klant een bestand binnen krijgt en deze niet kunt openen, omdat jouw onderneming afhankelijk is van verouderde software. Overigens is dat ook niet goed voor de imago. Wij bieden de nieuwste versie software aan voor uw gebruik. MS Office 2017, inclusief alle updates en ondersteuning op afstand.
Het MS Office 2017 pakket bestaat uit:

  • Word 2017
  • Excel 2017
  • PowerPoint 2017
  • Outlook Exchange 2017
  • One Note 2017

Fast & Secure Service

Jouw technologische systemen dienen een bijdrage te leveren aan de veiligheid en succes van je bedrijf.

Wanneer jij als klein bedrijf IT hulp nodig hebt, dan kun je ons inschakelen. Heb je last van een traag Windows systeem, trage internetverbinding of een onveilig systeem? Wij van BetterSupport bieden de oplossing! Met de hulp van teamviewer kunnen wij 24/7 op afstand hulp bieden. Met onze veiligheidssystemen ben je zeer goed beveiligd tegen virussen, adware, toolbars en PUPs oftewel Potentially Unwanted Programs. Ook dragen wij zorg bij het versnellen van jouw Windows systeem en Internetsnelheid.

Een nachtmerrie voor elke kleine ondernemer is dat de bedrijfssystemen het begeven!

IT-Support Pakket
€ 19,95 p/mnd
GRATIS onbeperkt ondersteuning
GRATIS updates
GRATIS 1 TB OneDrive-opslag
GRATIS MS Office 2017
Fast & Secure Service
 
 

Excel Sheets

Excel lost op wat je niet regelt in andere pakketten. Excel kent vele mogelijkheden en biedt de kleine ondernemer vele voordelen, mits er goed gebruik van wordt gemaakt. Je kunt Excel voor je bedrijf gebruiken als tool om jouw ideeën, analyses en oplossingen nader uit te werken en eenvoudig te presenteren.  Wij kunnen voor jou op maat gemaakte Excel sheets maken zodat je deze kunt gebruiken voor budgetteren, rapporteren, het maken van specificaties en consolideren. Jij geeft aan waar je tegenaan loopt en welke punten jij verbeterd of versneld wilt hebben. Wij zullen jou vervolgens informeren omtrent de mogelijkheden die wij voor jou zien in Excel. Met Excel kun je meer dan je denkt!

Krijg een beter begrip voor opkomende technologieën en hoe deze inzetbaar zijn voor jou als kleine ondernemer of ZZP’er.

Hieronder voorbeelden van dergelijke Excel sheets die wij voor jou op maat kunnen maken. Onze tarieven zijn v.a. €29,95

 

 

Wij zijn er om jouw onderneming een boost te geven!

Kleine ondernemingen laten excelleren door interventies op het gebied van proces, product & dienstverlening.

Laten We Beginnen!