Loading...
Over Ons 2018-01-22T15:57:01+02:00

Over ons

BetterSupport is hét ondersteuningsbureau voor de kleine ondernemer en ZZP’er. Wij leveren diensten op het gebied van: Website, Boekhouding, Social Media, Juridische Ondersteuning, Acquisitie en Promotie. Wij richten ons op jouw ondernemerswerkzaamheden, zodat jij je daardoor volledig kan richten op jouw basisactiviteiten! Wanneer jij tevreden bent, dan is onze missie geslaagd. Jouw positie als kleine ondernemer versterken, maakt ons ook sterker!

BetterSupport is overigens het énige bedrijf in Nederland, waar je voor al jouw ondernemerswerkzaamheden terecht kunt. Dit maakt ons uniek. Zo maak je als ondernemer optimaal gebruik van kennis, kunde en uitrusting vanuit één plek. Dit leidt voor jouw onderneming tot meer overzicht. Wij leveren meer dan alleen een dienst. Wij denken ook met je mee als ondernemer. Wij kijken namelijk naar het grotere plaatje. Daarbij laten we bovendien geen middel onbeproefd om jou de beste ondersteuning te bieden. Kennis delen speelt vooral een grote rol in alles wat wij doen. Hierdoor tillen wij onze toegevoegde waarde naar een hoger niveau. En dáár haal jij als kleine ondernemer je voordeel uit! Profiteer dus van de kwaliteit en flexibiliteit dat wordt aangeboden. Waarborg hierdoor ook de continuïteit van je onderneming. Besteed één, enkele of al jouw ondernemerswerkzaamheden uit. Het is mogelijk!

Outsource the rest!

Outsourcing (oftewel uitbesteding) is de sleutel tot succes! Uit onderzoek blijkt dat het verschil tussen succesvolle en niet succesvolle ondernemers het feit is dat succesvolle ondernemers niet alle taken op zich nemen maar bepaalde werkzaamheden uitbesteden. Hierdoor kan de kleine ondernemer zich meer focussen op zijn corebusiness. Over het algemeen kom je in tijdsnood om al je ondernemerswerkzaamheden zélf te verrichten – je hebt immers maar 24 uur per dag!

‘Do what you do best, and outsource the rest’

Wanneer de ondernemer tevreden is, dan is onze missie geslaagd.

Uitbesteding van jouw werkzaamheden aan ons, betekent voor jouw bedrijf:

  1. interne ondersteuning
  2. betere service richting de klant
  3. verhoging van de verkoop.

Interne Ondersteuning

Boekhouding & Juridisch
Laat ons jouw werk uit handen nemen, zodat jij tijd overhoudt voor het ondernemen.

Betere Service Richting De Klant

Website & Social Media
Klanten vinden je product of dienst geweldig als ze er veel waarde, plezier en steun van ondervinden.

Verhoging Van De Verkoop

Promotie & Acquisitie
Hoe goed je product of dienst ook is, uiteindelijk moet het verkocht worden!
0
Tevreden Klanten
0
Kopjes Koffie
0
Development Hours

Wij werken voor zowel de kleine ondernemer als ZZP’er door het hele land.

Waarom

zou jij

ons

willen

inschakelen?

TIJD

Je hebt niet genoeg tijd om het allemaal zelf te doen. Het hebben van tijdsgebrek speelt vooral een grote rol bij de kleine ondernemer en ZZP’er. Uitbesteden leidt tot tijdsbesparing!

GELD

Het kost veel geld om onderzoek te doen of vaardigheden aan te leren, waar je nog niet over beschikt. Niemand weet immers alles.

PRIORITEITEN

 Je kunt je beter focussen op de kernactiviteiten. Wij zorgen namelijk voor de rest. De extra tijd die je aan in de core business steekt, heeft direct invloed op je winst!

VAARDIGHEDEN

 Het uitbesteden van werkzaamheden aan specialisten, zorgt ervoor dat de kwaliteit die geleverd wordt veel hoger ligt.

Wij helpen je onderneming groeien!

BetterSupport

Verbetert jouw prestaties als kleine ondernemer!

Als hét ondersteuningsbureau voor de kleine ondernemer doen wij ons uiterste best onze producten en diensten van hoge kwaliteit aan te bieden. Kwaliteit is geen daad, maar een gewoonte! Daarom zijn wij continu bezig onze bedrijfsprocessen te verbeteren. Zo kan je altijd tevreden zijn over ons aanbod!

Website Bouwen & Onderhouden 92%
Boekhouding 100%
Acquisitie 88%
Promotievaardigheden 92%
Juridische Ondersteuning 100%
Social Media 99%

Wil je meer te weten komen over ons?

Volg ons blog!

Volg ons ook op Twitter!

Wij zijn er om jouw onderneming een boost te geven!

Kleine ondernemingen laten excelleren door interventies op het gebied van proces, product & dienstverlening.

Laten We Beginnen!