Promotie 2017-11-21T10:22:10+02:00

Promotie

Promotiefilmpje laten maken?

Promoot je bedrijf met presentaties! Online presentatie – in de vorm van een filmpje – is een krachtige manier om jouw bedrijf te promoten. Wordt gezien! Je trekt sneller de aandacht door iets te laten zien, dan door iets te vertellen. Hou het creatief! Mensen lezen namelijk niet graag. Ze kijken liever! Des te meer wanneer het de aandacht trekt! Bewegende beelden, animatie, kleuren en muziek helpen daarbij. Wees interessant! Interesseer je publiek en overtuig ze daardoor meer te willen weten over jouw bedrijf. Promoot je product of dienst via een online presentatie. Deze kan je overigens niet alleen op je website plaatsen, maar ook op je social media. Krijg hierdoor ook media-aandacht! Bovendien kan je het zelfs per mail versturen naar je bestaande klanten! Zo hou je dus ook de acquisitie warm. Kortom: je blijft profiteren!

Klanten betalen niet voor het product, maar voor het vertrouwen! Op het moment dat jij een product koopt, weet je immers nog niets. Pas op het moment dat je het product gebruikt, kun je namelijk weten of het wel of niet naar wens is. Hetzelfde geldt overigens ook voor diensten. Dit betekent dat een goede promotie veel teweeg kan brengen in de keuze van de (potentiële) klant. Overtuig ze jouw product of dienst te gebruiken. Maar daarvoor moet er eerst vertrouwen zijn. Door jezelf goed en professioneel te presenteren leert de klant jou namelijk kennen. Je bouwt hierdoor aan een relatie. Zo koppelt hij of zij de presentatie vervolgens aan de waarde van het aangeboden product of dienst.

Klanten betalen niet voor het product maar voor het vertrouwen.

De voordelen op een rijtje

  • Een goede online presentatie zorgt voor meer verkoop.
  • Online presentaties maken het verhaal duidelijker met afbeeldingen & video’s.
  • Online presentaties kunnen worden gedeeld. Zo vergroot je naamsbekendheid!
  • Klanten kunnen erop reageren. Hierdoor krijg je te zien wat er op dat moment “leeft” binnen je doelgroep.

Wij kunnen voor jouw bedrijf presentaties maken op verschillende manieren. Daarvoor zijn er 3 belangrijke vormen te onderscheiden: Youtube, Powerpoint en Prezi. Binnen deze vormen kan het alle kanten op! Het kan heel simpel, uitermate uniek of ontzettend creatief! Wil je geen tekst, maar alleen beeld? Wil je juist wel tekst, maar het ook interessant houden? Heb je een nieuw product in de schappen? Biedt je trouwens een nieuwe dienst aan? Promoot het! Heb je een bepaald idee, maar kom je er niet helemaal uit? Vraag het ons! Wij helpen jou namelijk graag bij je keuze. Krijg alvast een beeld, door hieronder de verschillende vormen van promotie te bekijken.

Vormen van online presentaties

Youtube

Powerpoint

Prezi

Powerpoint
€ 74,95
Krachtige presentatie
Makkelijk aanpasbaar
Voor de klant een bekende vorm van presentatie
Hyperlinks zijn toe te passen die de klant direct leidt naar bv. jouw website
 
 
 
Prezi
€ 75,95
Oneindig lang
In- en uitzoom mogelijkheden
Creatieve mogelijkheden
Fris & Anders
 
 
 
Youtube
v.a. € 169,-
Animatie
Brengt alles in beweging
Creatieve editing
Diverse designs
Pakkende effecten
Hoge kwaliteit
 

Wij zijn er om jouw onderneming een boost te geven!

Kleine ondernemingen laten excelleren door interventies op het gebied van proces, product & dienstverlening.

Laten We Beginnen!