Social Media 2018-01-24T11:51:30+00:00

Social Media

Het nut van social media voor bedrijven

Is het gebruik van social media belangrijk voor een onderneming? Het antwoord daarop is: Ja, enorm!

Veel kleine ondernemingen ontvangen weinig bezoekers op hun website. Tegenwoordig is het hebben van alleen een website voor je onderneming niet genoeg. Je hebt weinig aan een mooie website als deze niet bezocht wordt. Dit heeft vooral te maken met het feit dat er naast vrienden, bekenden en wat klanten, aan weinig anderen de aanleiding wordt gegeven de website van een kleine ondernemer of ZZP’er te bezoeken. Daarnaast is de concurrentie enorm! Het is daarom van belang om op te vallen. En vooral ook bekend te raken. De reden dat grote bedrijven veel bezoekers op hun site krijgen is door hun naamsbekendheid. De promotiegraad die zij namelijk toepassen zorgt ervoor dat zij veel websitebezoekers ontvangen.

Krijg naamsbekendheid door het gebruik van social media!

Social media marketing

Grote bedrijven besteden enorm veel geld voor het krijgen van naamsbekendheid, maar niet elke ondernemer kan dit zich veroorloven. Zeker de kleine ondernemer en ZZP’er niet! Nog afgezien van de starters! En dáárom is het gebruik van social media zo van belang! Die biedt hierin dé oplossing. Social media is de equaliser! Het evenwicht. Door het op een juiste manier te gebruiken zorg je ervoor dat er meer verkeer op jouw website komt. Ook vergroot je jouw naamsbekendheid door het plaatsen van berichten. Denk aan het plaatsen van nieuwtjes, afbeeldingen en promotievideo’s. Trek de aandacht, maar behoud deze ook! Hierdoor overtuig je zowel jouw potentiële als bestaande klanten tot het gebruikmaken van jouw product of dienst.

Wat zeggen de statistieken?

Cijfers liegen niet! En wat vertellen de belangrijkste cijfers?

In 2017 zijn er 2.8 miljard social media-gebruikers. Dit betekent dat er een enorme groep mensen te bereiken zijn via de kanalen. Een gegeven, waar overigens weinig ondernemers gebruik van maken. Stem het ondernemen af op de feiten. Profiteer hier vervolgens ook van! Overigens zijn 95% van de gebruikers tussen de 18 en 34 jaar oud. Het is dus van belang je doelgroep te kennen. Zo pas je jouw berichten en het gebruik van je social media-kanaal hierop aan! Visuele berichten worden daarnaast 40% sneller gedeeld dan tekstberichten, wat weer zorgt voor veel naamsbekendheid. Weet daarom precies wát, ook precies wáár te plaatsen! Denk dus goed na over je social media content! Facebook is bovendien het meest gebruikte platform van de wereld. Dit komt neer op 22% van de wereldpopulatie! Geen wonder dus dat de het correcte gebruik van de social media-kanalen tot een enorme verkoop kan leiden!

3 correcte manieren van social media-gebruik

 1. Relevante berichten of advertenties plaatsen.
 2. Actief en consistent zijn in het plaatsen van berichten.
 3. Het plaatsen van de juiste content bij het juiste platform.

De voordelen op een rij

 • Interactieve communicatie met de doelgroep.
 • Je bent vrij in wat je adverteert.
 • Het zorgt voor meer verkoop.
 • Enorme naamsbekendheid.
 • Ontvang een doelgroep waar je zelf niet aan dacht.
 • Je bouwt vertrouwen op bij de (potentiële)klanten.
 • Je bouwt echte relaties op bij je bestaande klanten.
 • Meer verkeer op je site.
 • De SEO-score van je site gaat aanzienlijk omhoog.
 • Ontvang sneller feedback.
 • Actieve gebruik zorgt voor loyaliteit van je klanten.

Besteed het uit!

Wij zijn bekend met de verschillen tussen de social media-kanalen en weten welk kanaal wel of niet relevant en winstgevend is voor jouw bedrijf. Laat ons tweeten op je Twitterpagina, berichten posten op je Facebookpagina en je bedrijf onder de aandacht brengen bij LinkedIn. Natuurlijk zullen wij alvorens we te werk gaan, eerst met jou in gesprek gaan om samen tot één visie te komen over de manier waarop wij jouw bedrijf met berichten naar buiten laten treden. Technologie gaat snel, maar wij houden dat wel voor je bij!

Kom direct of indirect in contact met je potentiële klanten.

Wij bieden de volgende pakketten aan:

Social Media 1
€ 14,50 p/mnd
Twitter
 
 
 
 
Social Media 2
€ 24,50 p/mnd
Twitter
Facebook
 
 
 
Social Media 3
€ 34,50 p/mnd
Twitter
Facebook
LinkedIn
 
 
Social Media 4
€ 44,50 p/mnd
Twitter
Facebook
LinkedIn
Instagram
 
Social Media 5
€ 49,50 p/mnd
Twitter
Facebook
LinkedIn
Instagram
Google +

Vraag naar de mogelijkheden!

Er bestaat altijd de mogelijkheid om te husselen tussen de kanalen bij het kiezen van een SocialMedia Pakket. Wil je bijvoorbeeld Pakket 3, maar in plaats van Linkedin, liever Instragram? Dat zou kunnen! Vraag ons eerst naar de mogelijkheden! Wij willen namelijk eerst jouw bedrijf of branche leren kennen, om een zo goed mogelijk advies te geven. Heb je een idee, maar twijfel je waar elk social media-kanaal voor dient? Wil je bijvoorbeeld weten wat je met Google+ nou eigenlijk kan? Neem dan vooral contact met ons op! Wij leggen jou dit graag uit! Daarna staat het je natuurlijk altijd vrij om een offerte aan te vragen.

Wij zijn er om jouw onderneming een boost te geven!

Kleine ondernemingen laten excelleren door interventies op het gebied van proces, product & dienstverlening.

Laten We Beginnen!